Wie is CasaMia

La Dolce vita

Salve! Graag zou ik mij willen voorstellen. Mijn naam is Fiorella van Wel en ben een groot Italië liefhebster. Italië heb ik altijd als mijn tweede ‘thuis’ beschouwd, vandaar ook de naam CasaMia. Dat betekent letterlijk mijn huis maar in het Italiaans ook het “thuis gevoel”.  En dat is juist wat ik graag onze gasten wil later ervaren.
Dit prachtige land is altijd een heel groot deel van mijn leven geweest zowel privé als werk. Ik heb er gewoond, ik heb Italiaans gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en bij het Nationaal Italiaans Verkeersbureau gewerkt. Graag zou ik het Verkeersbureau en alle VVV’s willen bedanken voor hun ondersteuning om mijn droom, deze prachtige selectie van woningen, te realiseren. Ik hoop met dit aanbod mijn gasten Italië te laten beleven zoals ik het beleef: ‘La Dolce Vita’ op haar best!

Het Italië-gevoel

Centraal staat voor mij het Italië-gevoel als ik aan Italië denk. Kent u dit begrip?
Voor mij betekent het een heerlijk cappuccino of een wijntje drinken op een terrasje.
’s Avonds een bordje pasta eten in het plaatselijke restaurant of een praatje maken met de vriendelijke lokale bevolking.
Heerlijk slenteren over kleine marktjes, luieren in de warme zomerzon met een goed glas wijn na een dag waterpret.
Genieten van de natuur en rust tijdens een bergwandeling. Één van de prachtige steden bezoeken en alle pracht en praal bewonderen die de geschiedenis heeft voortgebracht…
Lekker eten, natuur, cultuur, kunst, zon, zee, bergen en meren. Dit alles heeft Italië te bieden!
Volledig tot rust komen in een omgeving die helemaal nieuw is maar toch zo vertrouwd. Je thuis voelen in Italië!

Het ‘thuisgevoel’ is zeer persoonlijk. Voor de een kan dat een gezellig appartement in een agriturismo zijn. Voor de ander is het een vrijstaande villa voor een groot gezelschap. Voorop staat dat al onze huizen van uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zijn. Neem contact met ons op zodat wij julie het beste kunnen adviseren. Wij hebben immers alle huizen persoonlijk bezocht en geselecteerd.

Onze vakantiewoningen

Een aantal belangrijke criteria zijn de basis van onze selectie woningen. Wij kijken vooral naar de locatie, wat er te doen is, gastvrijheid van de eigenaren en natuurlijk of het een fantastisch huis, knusse boerderij, mooi appartement of een schitterende villa is waar je je echt thuis kunt voelen en het heerlijk toeven is. Een goed persoonlijk contact, een prachtige omgeving en een unieke sfeer. Ons aanbod groeit nog steeds. Maar aangezien kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat , gaan we altijd eerst zelf de locatie bezoeken. Dus…… houdt onze site goed in de gaten!.
Ik hoop dat jullie net zo van Italië zullen genieten als wij!

Met zonnige groeten,

Fiorella van Wel & Marcel Kat