Toscaanse Kust

Zon, zee en cultuur aan de Toscaanse kust;
Prachtige vakantiewoningen op max. 25 km van het strand.
Wissel een heerlijke stranddag af met een bezoek aan Pisa, Lucca, Florence of maak prachtige dagtochten door het binnenland van het typische Toscaanse heuvellandschap naar Volterra en San Gimignano.

Noord Toscane

Natuurlijke schoonheid in ongerept noord-Toscane:
Sfeervolle vakantiewoningen en villa’s in het prachtige groene Mugello gebied, grenzend aan Chianti streek. Dagenlang waterplezier bij het meer van Bilancino. Pittoreske middeleeuwse dorpjes, wijngaarden en groene heuvels wisselen elkaar af. Florence, Lucca en Pisa zijn zeer leuke dagtochtjes. Siena kan men via een schitterende route door het Chianti gebied bereiken.

Hartje Toscane

Het authentieke hartje van Toscane;
Fantastische vakantiewoningen en villa’s in het binnenland van Toscane.
Gelegen in de beroemde Chianti-wijnstreek, in de buurt van vele bezienswaardige steden en dorpen zoals Volterra, San Gimignano en Siena. Zeer centraal gelegen om zowel de noord als zuid Toscaanse steden te bezoeken en de diversiteiten van het Toscaanse landschap te ontdekken

Zuid Toscane

Spectaculair en sfeervol zuid-Toscane;
Mooie vakantiewoningen en villa’s in de heuvels van Zuid-Toscane.
Ontdek de wame aardkleuren van de ‘Crete senesi’. Geniet van de spectaculaire uitzichten die ansicht kaarten waard zijn! Ga terug in de tijd als u door de straatjes van de vele authentieke dorpjes loopt. Bezoek Siena of ontdek de heerlijke wijnen in één van de wijnproeflokalen in Montepulciano of Montalcino. Ook de steden van Umbrië en het meer van Trasimeno zijn makkelijk te bereiken.

Voor meer informatie over de regio's van Toscane

10 + 10 =