Verzekeringen

CasaMia werkt met de verzekeringsmaatschappij Europeesche samen, zodat al uw reisplezier verzekerd is! De specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Voor verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op uw eigen wensen en omstandigheden bent u bij Europeesche Verzekeringen aan het goede adres. U kunt altijd rekenen op de beste service wanneer u dat nodig heeft. Dus verzeker u van een zorgeloze reis en onbekommerd recreatieplezier met een verzekering van de Europeesche!

1 2 3 4 5

 

 

 

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie. Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Kortlopende Garantie-Annuleringsverzekering

Als u een vakantie heeft geboekt, bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren, dan brengt Casa Mia u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt. Juist bij ‘last-minute’ reizen is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst! Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet u eerder naar huis terugkeren, dan biedt de Garantie-annuleringsverzekering ook uitkomst. Dan wordt namelijk de hele reissom vergoed als u de vakantie plotseling moet afbreken. Ook als een gedeelte van de vakantie al wél is doorgegaan. De annuleringsverzekering kent twee nuttige uitbreidingen: ‘Waarnemer’ en ‘Samengestelde reis’. Waarnemer Gebeurt er iets met een goede vriend of vriendin of bijvoorbeeld de persoon die op uw huis past, dan kan dat een reden zijn om uw vakantie te annuleren. Dit is niet standaard verzekerd. Met de uitbreiding ‘Waarnemer’ kunt u dit verzekeren. Ook het overlijden van uw huisdier (hond, kat of paard) kunt u op deze uitbreiding extra meeverzekeren. Samengestelde reis Bestaat uw reis uit losse onderdelen, zoals een vliegticket, accommodatie en een rondreis, dan is dit een samengestelde reis. Het uitvallen van een van de onderdelen geeft bij een ‘gewone’ annuleringsverzekering geen recht op vergoeding van de overige onderdelen. Kiest u voor de uitbreiding ‘Samengestelde reis’ dan heeft u de perfecte oplossing; de annuleringskosten van de overige onderdelen worden dan wél vergoed.

Wat kost de annuleringsverzekering verzekering?

De premie voor de Aflopende Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom/huursom; voor de Garantie-Annulering is deze 6%. Voor de uitbreidingen ‘Samengestelde reis’ en ‘Waarnemer’ wordt per uitbreiding 1% extra berekend. De poliskosten bedragen € 3,50 en over premie en poliskosten wordt 7,5% assurantiebelasting berekend. Vanaf 01 maart 2011 wordt deze belasting verhoogd naar 9,7%. Voorbeeld premieberekening: De premie voor de Garantie-Annuleringsverzekering is 6% van de reissom Er is 7,5% assurantiebelasting verschuldigd over de premie en poliskosten. De poliskosten bedragen € 3,50 (eenmalig) Voorbeeld: De totale reissom bedraagt €1000 De garantie-annuleringverzekering kost: €60 + €4,76 assurantiebelasting + €3,50 poliskosten= €68,26

1 2 3 4 5

 

 

 

Aflopende reisverzekering

U gaat op vakantie om te genieten. Gaat er toch iets mis dan kunt u wereldwijd, dag en nacht bellen met de Europeesche Hulplijn (+ 31 (0)20 65 15 777).
De reisverzekering Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is. De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten kosten waar u in het buitenland voor kunt komen te staan zijn verzekerd. Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en valt standaard onder de dekking. De kosten die voortvloeien uit deze hulpverlening, zoals repatriëringskosten ten gevolge van ziekte of ongeval van uzelf of in verband met naaste familieleden in Nederland zijn verzekerd.

100% vergoeding van medische kosten gemaakt in het buitenland
Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten: *repatriëring wordt ook zonder medische noodzaak vergoed en ook voor meeverzekerde gezinsleden. *met de uitbreiding Geneeskundige kosten worden hoge medische rekeningen in het buitenland 100% vergoed. *Het verplichte eigen risico van de Zorgverzekering valt onder dekking van de reisverzekering

Complete basisdekking en uitbreidingen op maat
De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Met aanvullende verzekeringen heeft u extra zekerheid, zoals de onderdelen (winter)sport, rechtsbijstand en Topdekking. Als u met eigen auto naar uw vakantiebestemming rijdt adviseren wij in het bijzonder de uitbreiding Hulp & Huur Vervoermiddel. Hiermee bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg en wordt uw auto naar uw huis teruggebracht, als dat op eigen kracht niet meer lukt. Met deze dekking biedt de alarmcentrale u tevens de mogelijkheid om met een vervangende auto de reis te vervolgen. U kunt zelf uw keuzes maken en u betaalt alleen voor wat u belangrijk vindt. Heeft u vragen over één of meer van deze uitbreidingen, bel ons gerust, wij adviseren u graag.

Kinderen gratis
Op de reisverzekeringen van de Europeesche zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.

Wat kost de reisverzekering?
Wij adviseren een Aflopende Reisverzekering inclusief dekking voor Geneeskundige kosten en Ongevallen voor € 1,60 per dag voor bestemmingen binnen Europa en landen grenzend aan de Middellandse Zee. Verstandige uitbreidingen zijn: Rechtsbijstand € 0,15 (Winter)sport € 1,00 Geld € 0,50 per gezin of per persoon Hulp & Huur Vervoermiddel € 14,50 per auto Extra sportuitrusting € 0,50 Topdekking € 0,50 Poliskosten bedragen € 3,50 en alleen over de uitbreidingen Rechtsbijstand en Hulp & Huur Vervoermiddel is assurantiebelasting verschuldigd.

N.B. Wanneer uw reis langer duurt dan de periode, waarin u bij ons een vakantiewoning huurt, laat dit ons dan weten, zodat wij de verzekering kunnen afsluiten voor uw gehele reis.

Verzekering Schade aan Logiesverblijven
Mocht u per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt de dekking Schade logiesverblijven uitkomst. De dekking omvat schade aan het gebouw, de inventaris, de speeltoestellen en het zwembad in de tuin, die voor privé gebruik bij de accommodatie hoort. De dekking bedraagt maximaal € 2.500 en de premie bedraagt slechts 1,5% van de huursom. Dergelijke schades vallen in de regel niet onder Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen.

Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

TIP: Gaat u op reis en wilt u uw eigen koffer goed herkenbaar maken?
Hier een leuke tip: Bestel een (persoonlijke) sticker op http://www.suityourcase.com
Hierdoor wordt uw koffer niet enkel uniek, maar dient ook als extra beschermlaag. Zie voor bestellingen en voorwaarden de website.

1 2 3 4 5