Mooi landgoed met ruime appartementen, restaurant, tennisbaan en groot zwembad (25x12 meter). Ideale uitvalbasis om vele leuke uitstapjes maken naar o.a. Pisa, Florence, Siena, Lucca, Volterra.

Tenuta Quarrata is een mooi landgoed dat bestaat uit 19 ruime appartementen. Oorspronkelijk was het een boerengehuchtje uit de 18e eeuw dat met veel liefde is omgetoverd tot een bijzonder vakantie verblijf. Vele originele elementen zijn bewaard gebleven en ook weer in de appartementen terug te vinden. Zo kan je in de woonkamer zomaar nog een olijfolie molen aantreffen of bevindt je in de vroegere paardenstallen.

Tenuta Quarrata heeft vele voorzieningen zoals een restaurant, tennisbaan en zeer groot zwembad van maar liefst 25×12 meter. De gebouwen en het prachtige zwembad zijn omringd door een grote tuin met fruitbomen en bloeiende struiken. In het hoofdgebouw / villa bevindt zich de receptie en restaurant. In de zomermaanden wordt er circa 3 keer per week voor de gasten gekookt. Dit is meestal op zaterdag, dinsdag en donderdag. Een heerlijk Toscaans diner kost circa €20 a €25 p.p. Je kan er ook een uitgebreid ontbijt te nuttigen. De kosten hiervoor zijn €12 p.p. en voor kinderen tot 12 jaar €6. Vind je het leuk om een kookcursus te volgen? Ook dat is hier mogelijk en je leert dan de typische Toscaanse streek gerechten te maken.

Tenuta Quarrata bevindt zich net buiten het dorpje Pietro di Belvedere in provincie van Pisa. Ideale uitvalbasis om vele leuke uitstapjes maken naar o.a. Pisa, Florence, Siena, Lucca, Volterra en San Gimignano. Vlakbij is ook een manege, een golfbaan en kan je fietsen huren.
Alle aankomst- en vertrekdagen zijn mogelijk, en ook korter dan 1 week, ook in hoogseizoen (min. 3 nachten)!

Waarom kiezen voor locatie?

Goed verzorgde appartementen
Groot zwembad van 25×12 meter
Restaurant
Tennisbaan
Alle aankomst- en vertrekdagen mogelijk en ook korter dan 1 week (min. 3 nachten)!