Villa Torrettina is een recent gebouwde villa gelegen in een bevoorrechte ligging. Fantastisch gelegen in de prachtige groene heuvels van Umbrië op slechts 4 km van de gezellige stad Perugia. Het grote landgoed is volledig omheind en biedt verschillende schaduwrijke hoekjes en gedeeltelijk een panoramisch uitzicht op Perugia. De villa is ingericht met moderne meubels en een aantal rustieke meubels.

Het prachtige zwembad (10×5, 1,40 meter diep) heeft een mooi solarium/terras met ligbedden en parasols. Het zwembad is geopend van 4 mei tot 28 september.
De gasten van Villa Torrettina hebben beschikking over o.a. diverse knusse buitenzitjes, pingpong tafel, barbecue, wasmachine, strijkijzer, vaatwasser, kinderbed, haardroger in elke badkamer en privé parkeerplaats.

De eigenaren wonen in de villa naast Villa la Torrettina. Het zwembad is in gemeenschappelijk gebruik met de eigenaren (maar in praktijk maken zij hier zelden gebruik van). De villa is ook bereikbaar met de bus: de bushalte is ongeveer km.1.

Waarom kiezen voor Villa Torrettina?

Mooi zwembad 
Airco aanwezig
3 slaapkamers en 2 badkamers
Centrale ligging voor leuke uitstapjes